Make your own free website on Tripod.com

Til hjemmesida

Rom til leie
Fordi jeg er i alpene i januar og februar
leier jeg ut rommet mitt
 
Rommet
  • 18-19 kvm. høyt under taket, rosett og stukkatur
  • Lyst og luftig, to vinduer mot sydøst
  • Med et trivelig kjøkken på oppunder 20 kvm. er det godt med plass (vi er bare to). Når Vigdis ikke er hjemme kan jeg bruke stua.
  • Vigdis er siddis, 32 år, jobber i NHD og er veldig snill. Og eier leiligheten.

Leiligheten ligger i 4. etasje i Øvrefoss 14 som går mellom Markveien og Thv. Meyers gt. øverst på Løkka. Sult og Tørst sikrer føden rundt det ene hjørnet, rundt det andre ligger Kiwi ved Sannerbrua. Trikk 12 og 17 passerer like ved, det samme gjør 21- og 30-bussen. Løkkas øvrige kvaliteter krever mer tid og plass enn det jeg har tenkt å bruke her.

Alpetur
Det jeg vet er at jeg begynner i Val Thorens 2.-9. januar sammen med venner og kjente fra Stauren og NIH. Deretter er ingenting bestemt. Forslag mottas med takk. Fransken min har et betydelig forbedringspotensiale, og det akter jeg å ta konsekvensen av. Jeg vil prøve å finne strøjobber av både sosiale og økonomiske årsaker.

Jobb i Norge
Jeg har sagt opp jobben i Forskningsdagene (i Info-avdelinga i Norges forskningsråd). Etter tre morsomme og lærerike år der passer det nå å finne på noe annet spennende. Jeg kommer vel til å kjøpe en dress eller to og se om jeg finner et internasjonalt kommunikasjonsrådgivningsfirma som vil ha meg. Etter hjemkomsten i mars må jeg altså smøre meg med tålmodighet og finpusse de åpne søknadene...

 
ovrefoss.jpg (15824 bytes) Øvrefoss 14, øvre Grünerløkka:
Jeg bor i den gule gården nærmest blokkene oppe i høyre hjørne. Sannergata krysser Akerselva i øvre venstre halvdel. Øvre billedkant kutter nedre del av fossen og akebakken ved Mølla.
Øvrefoss går mellom Markveien og Thorvald Meyers gt og ender i busstoppet til 21-bussen på hjørnet av Ringnes Bryggeri. Sult og Tørst ligger rett rundt hjørnet... Nede i høyre billedkant ser du Birkelunden, hvor trikk 12/17 og 30-bussen stopper.