Make your own free website on Tripod.com
Det blir sommer på Nøtterøy neste helg - og du er invitert:
VELKOMMEN TIL SOMMER PÅ NØTTERØY 4.-6. AUGUST

Ubeskjedent nok har jeg invitert sommeren hjem til Nøtterøy/Tønsberg neste helg. Ingenting hadde vært bedre enn å få dele den opplevelsen med deg og flest mulig av de andre framifrå vennene mine.

Stikkordet er ferie. Huset til opphavet står til vår disposisjon og der er det plass til alle. Jeg inviterer de menneskene jeg kjenner som jeg tror kan få til å hygge seg og slappe av i hverandres selskap. Det er heldigvis ganske mange av dere. Vi kan bli alt fra 5 til 50 personer, så dette er orntli' spennende.

Programmet for helga er valgfritt.

Jaga Jazzist-konsert på Tjøme fredag kveld er et hot tips. På lørdag er det "Hjemme alene"-fest hos meg. Siden de beste folka og gla'musikken befinner seg i Øvre Smidsrødvei, ser jeg ingen grunn til å legge opp til bytur noen av dagene.

På dagtid lørdag skal Halvor, Pål A., Nils J. og jeg spille Beachvolley-turnering på Ringshaugstranda utenfor Tønsberg. Det er nok dessverre ikke plass til flere lag, med mindre noen trekker seg. Allikevel regner jeg med at badegjestene får tida til å gå med strandliv og pilsing (+ boccia/volleyball/cheerleading/etc). Jeg regner med at jeg klarer å hoste opp båttransport fra Ringshaug til Nøtterøy etter at vi har vunnet finalen. Kanskje vi skal mobilisere en vannskibåt for helga også, når jeg tenker meg om... Med tanke på hurraværet vi får, skal vi vel dermed få søndagen til å gå også.

Hvis det blir drittvær (hvilket er en umulighet,) leker vi bare hyttetur og drikker og spiser hele helga...

I likhet med deg er de andre vennene mine dødsgreie. Derfor er det ikke gyldig forfall hvis du ikke kjenner noen av de andre ennå.

Hvis du lurer på noe kan du slå på tråden. Telefonen står alltid på. God sommer.

Hilsen
simen - 9172 4343 simenberg@hotmail.com  simen_berg@no.bm.com

 
PS
Internettkameraer finner du her:
http://www.tonsbergs-blad.no/
http://www.ollebukta.no/
Annet:
http://www.jagajazzist.com/  (m/lyd)
Beachvolleyturneringen på Ringshaugstranda '98
Hedda og Anders en typisk Nøtterøydag
Togruter

Kjøredirections: Nøtterøykart (190k)
Kjør sydover E-18. Følg skilting "Tjøme" gjennom Tønsberg og deretter "Årøysund". 3-4 min. etter brua kommer Rimi på v. side av veien, ta første vei, "Marienborgv", til h.. Så tar du første til h. igjen ("Ø. Smidsrødv"). Andre hus på h. side er mitt. Gult, nr. 20. Adressa er altså Øvre Smidsrødvei 20. Tlf. 3332 2139 / 9172 4343.

Et fullstendig uvedkommende bilde jeg tok i Kristiansand